Turuncu
        
 


ürünler products
destek support
eğitim training
araçlar site tools
satış sales
şirket company

e-posta listesi e-mail lists
yükleme download
ücretsiz CD free CD
bize ulaşın contact us
arama search
site haritası site map
bağlantılar links
promosyonlar promotions



Best viewed in IE 5.0 or above.
© Turuncu Bilgi Sistemleri

Turuncu Ürünler Digital Canal Ürünleri Yapı Mühendisliği Serisi Yapısal Çizim ve Detaylandırma StrucPro

StrucPro
StrucPro AutoCAD 14,2000 ve 2002 ile uyumludur. StrucPro kullanımı AutoCAD de bir blok kütüphanesi kullanmaya benzer ancak StrucPro nun parametrik yetenekleri kullanıcıya çok daha hızlı, güçlü ve esnek çözümleri kullanımı basit bir şekilde sunar. Yapısal çizimleri AutoCAD de oluştururken blok kullanmak durumunda kaldığınızda, önce sabit diskinizde bulur, çizime ekler, o anki tasarıma uygun hale getirmek v.s. için uğraşırsınız. Tüm bu işlemleri yapmak yerine StrucPro kullandığınızda arayüzler üzerinde sadece birkaç soruyu cevaplayarak istediğiniz sonuca hızlıca ve basitce ulaşabilirsiniz. Bırakın AutoCAD bloklarını ihtiyaçlarınıza göre şekilllendirmekle kaybedeceğiniz zamanı ve emeği, StrucPro parametrik yapısı sayesinde size geri kazandırsın.

StrucPro ile bir çok ülkenin betonarme ve çelik standartlarında metrik veya İngiliz ölçü sisteminde çizim yapabilirsiniz. StrucPro yapısal çizim ile ilgili tüm araçları sizetek bir paket altında sunar.

StrucPro ile neler yapabileceğiniz menü yapısına göre aşağıdaki gibi özetlenebilir.

Ürünü bilgisayarınıza indirip denemek için tıklayınız.
Araçlar
StrucPro çizim dosyalarını oluşturma, renk ayarları, yazı tipleri ve tabaka yönetimini sağlayan araçlar içerir. Ayırıca antet, notlar, belirtmeler ve sembol oluşturmalar için makrolar içerir. AutoCAD in sunduğu düzenleme araçlarına ek olarak kopyalarken döndürme, hareket ettirme ve aynı anda döndürme gibi fazladan komutlar sunar.
Betonarme
StrucPro ile betonarme krişlerin, kolonların, temel pabuçlarının, kazık başlıklarının, ankastre döşemenin, prefabrik beton panellerin, öngermeli tendon elemanların, döşemelerin, zemin döşemelerinin, betonarme ve yığma istinat duvarlarının, betonarme merdivenlerin, betonarme ve yığma duvarların detay çizimlerinin üretilmesi sadece bir kaç adımda gerçekleştirilir. Ayrıca çeşitli betonarme sembolleri vardır.
Çelik
Uluslararası ve Amerikan kesitlerinin birçoğunun kesit, plan ve görünüş çizimlerinin oluşturulması için araçlar StrucPro nun çelik çiziminde mevcuttur. Bağlantı levhaları ve bağlantıların, merdivenlerin, çelik çerçevelerin, kafes kirişlerin, kat krişlerinin, kolonların, radyelerin, çapraz bağlantıların, payandaların, korkulukların detay, kesit, plan ve görünüş çizimlerinin üretilmesi StrucPro ile kolay ve hızlıca yapılabilir.
Detaylar
Kirişlerin, kolonların, radyelerin, çapraz bağlantıların, boruların, açıların, merdivenlerin ve korkulukların uygulama projesi detayları StrucPro ile kolayca üretilir.
Metraj
StrucPro'nun en önemli özellklerinden bir tanesi de metraj sistemidir. Bu sistem basit ve bir o kadar etkilidir. StrucPro ile çizim ürettikçe yazılım kullanıcıdan malzeme etiketi belirtmesini isteyecektir. Metraj komutu çalıştırıldığında StrucPro otomatik olarak çizilmiş detaylardan ilgili malzeme döküm listesini çıkartır. Bu sisteme benzer oalrak StrucPro ile civata listesini de çıkartabilirsiniz.



 
Turuncu
SuNET
FP (Flow Profile)
Manning Calculator
Toolbox for EP
Eagle Point
İnşaat Planlama ve Yol Tasarım
Hidrolik ve Hidroloji
Haritacılık
Peyzaj Mimarlığı ve Sulama
3B-2B Görsel Sunum
Digital Canal
Yapı Mühendisliği
Bina Tasarımı ve Hesapları
3B-2B Görsel Sunum
Clark Labs
Idrisi Klimanjaro
CartaLinx
ürünler products destek support eğitim training araçlar site tools satış sales şirket company arama site haritasi bize ulaşın